Welke dieren zijn het meeste gewild onder jongeren?

Welke dieren zijn het meeste gewild onder jongeren?

Veel mensen hebben tegenwoordig een dier in hun bezit, dit komt vooral omdat een dieren in sommige opzichten op mensen lijken maar tegelijkertijd ook loyaal en lief zijn. Maar welke dieren zijn nou het meeste gewild bij de jongeren van deze generatie? In dit artikel vind je een lijst met de 3 meest gewilde dieren onder jongeren.

 

Hond

Een hond is en blijft toch wel een van de meest gewilde dieren onder jongeren. Dit komt vooral doordat een hond erg trouw blijft aan zij baas. Honden zijn altijd blij om je te zien en zoeken vaak aandacht. Ook kunnen honden aanvoelen wanneer hun baas zich minder voelt en dan zal hij extra aandacht aan zijn baas geven. Het voordeel van een hond is ook dat je niet zo veel nodig hebt om hem te verzorgen uitgezonderd de tijd en aandacht die een hond nodig heeft.

 

Poes

Poezen zijn intelligent en hierdoor kunnen zij ook net als een hond aanvoelen wanneer hun baas zich minder voelt. Maar in tegenstelling tot een hond kan een poes ook gemakkelijk een aantal dagen zonder zijn baas. Een kat slaapt lang en gaat naar buiten op avontuur, het voordeel hiervan is dat je een poes niet per se aandacht hoeft te geven want wanneer je dit niet doet zal deze zijn eigen gang gaan. Aan een kat hoef je dus niet veel aandacht te besteden en het kost dus ook weinig tijd.

 

Paard

Een paard is een elegant beest die zijn ruiter haardfijn kan aanvoelen. In tegenstelling tot veel andere dieren hebben paarden ook geen poten maar benen. Paarden zijn over het algemeen ook erg vriendelijke en doen in principe niemand kwaad. Echter is het nadeel van een paard dat je veel accessoires nodig hebt zoals een halster, hoofstel, zadel, paardendeken enzovoort. Een paard verzorgen kost ook veel tijd en geld, voordat je een paard neemt moet je dus wel goed nadenken of je hier ook echt het geld en de tijd voor hebt.